Lézerek - orgtrade

OrgTrade Kft. mobil: +36-30-934-6860
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Lézerek

           
Kaitian lézervágó és gravírozó

A gravírozógépek teljesítménye kevés a vastagabb anyagok gyors vágásához, de jobb minőségben gravíroznak. A vágógépek erősebb lézerforrással rendelkeznek, ezeknél a gravírozás minősége gyengébb, ami a fotógravírozásnál jelentős csak. A dekorációs szakma részére a gravírozó/vágó gépek a legjobbak, ahol nincs szükség a túl nagy teljesítményre, de fontos az állítható asztalmagasság vagy a forgató berendezés használata. Akár bélyegzőgravírozás a feladat, akár a plexivágás, mindkettő megoldható kiváló minőségben.
R széria
Az R szériás gépek a dekorációs szakma legjobban használható lézergépei. Teljesítménytől függően a 6 mm-es plexi is megfelelő sebességgel vágható. A motorosan állítható asztalra nagyobb tárgyak is helyezhetők. A forgató rendszerrel a hengeres tárgyak gravírozása egyszerűen megoldható. Minden gép tartozéka: vízhűtő, forgató, méhsejt szerkezetű rács a nem merev anyagokhoz (textil, papír, vékony műanyag, stb.)

Opció: közeges vízhűtő, RF cső és elektronika

U széria
Az  U szériás gépek az R széria nyitott változatai. Egyedi tulajdonságuk,  hogy az asztal magassága több lépésben állítható, így nagyobb méretű  (magasságú) tárgyak gravírozása megoldható.  Kérjen árajánlatot mailen!

Opció: közeges vízhűtő, RF cső és elektronika


1043 Budapest, Munkásotthon u. 14-16.

       OrgTrade Kft.
mobil: +36/30/934-6860
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz